söndag, maj 06, 2007

Halvt död..

Fattar inte varför det alltid ska bli så sent när vi träffas, skulle kunna somna stående nu känns det som. Hade iaf en trevlig kväll med filmtittande och lite spelande. Alfapet nästa gång? ;)

Var hos min gumma i fredags och var då lite prat om att se på filmen "När mörkret faller", fast vi spenderade kvällen med att prata och äta gott istället. Så hyrde den igår istället och jag kan inte annat än att instämma om att den var bra! Man får sig verkligen en tankeställare när man ser såna filmer och tänker på hur mycket som BÖR göras.. men man hoppas hela tiden på att någon annan ska göra det!!

"Detta är berättelsen om fyra arbetskamrater som hette Alla, Någon, Vemsomhelst och Ingen.

Det fanns ett viktigt jobb som måste göras och Alla var säker på att Någon skulle göra det. Vemsomhelst kunde ju ha gjort det, men Ingen gjorde det. Någon blev arg eftersom det var Allas jobb. Alla trodde att Vemsomhelst kunde göra det, men Ingen insåg att Alla skulle göra det. Det hela slutade med att Alla skyllde på Någon när Ingen gjorde det Vemsomhelst skulle kunna ha gjort."


Idag blir det att ta hand om den sista tvätten, tvättkorgen var verkligen överfull innan. Nu är jag snart klar med allt, så skönt! Synd bara att det kommer nytt hela tiden.. ;)

Annars blir det att ta det lugnt, Em pratar om att hon vill leka med en kompis från dagmamman. Får se hur det blir med det.

Dags att fixa något ätbart nu iaf.

Inga kommentarer: